Live-TV

I mitt lilla uteförråd har jag byggt upp en egen studio med green screen, kameror och lampor. Det är från denna studio som jag sänder live-Tv för att sprida budskapet om Jesus Kristus och hur man blir frälst.

Live-TV från mitt uteförråd

Trots att det är ett litet förråd ser det väldigt proffsigt ut i datorn. Tittarna har många gånger blivit imponerade av resultatet. Du kan själv se här ovan när jag livesänder.

Men syftet med livesändningarna är inte att imponera på folk, utan att på ett enkelt sätt berätta om Jesus och hur man blir frälst. Detta gör jag genom tal och sång, då jag ofta även spelar ukulele när jag sjunger sånger om Jesus.

Live-TV på flera plattformar

Live-TV på flera plattformar

Livestreamingen sänds samtidigt på flera kanaler. Förutom här och på Apg29.Nu, sänder jag på plattformar som Facebook, Youtube, Twitter och TikTok.

På det här viset når jag många med evangeliet om Jesus. Syftet med sändningarna är att du som inte tror på Jesus ska få möjlighet att komma till tro och ta emot Jesus så att du blir frälst.

Nå ut med budskapet

Vi har nu en möjlighet att på ett effektivt sätt nå ut med budskapet om Jesus Kristus. Aldrig förr har det varit så enkelt att nå fram till människohjärtan. Människor bär omkring sina mobiler och vi kan nå direkt till dem där de just nu befinner sig. Snacka om evangelisationsmöjligheter!

Jag vill inspirera dig som tror på Jesus att du tar vara på dessa möjligheter som Gud har gett oss när det gäller evangelisation på sociala medier.

Berörda av ditt budskap

Du behöver kanske inte starta en uteförrådsstudio som jag, utan du kan helt enkelt bara sätta dig framför en mobil, koppla upp dig på sociala medier och sänd.

Det behöver inte vara proffsigt. Men människor kommer att bli berörda av ditt budskap eftersom det kommer från ett människohjärta som verkligen tror på Jesus.